Network Menu

Bostadsförmedling

key in doorI Virginia Beach har vi för tillfället ingen bostadsvärd.

Planerar ni att besöker vårt semesterparadis, vid Virginias östkust, kan ni kontakta SWEA Virginia Beach styrelse.

Mailet skickar ni till virginabeach(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaarkiv.org.


Bostadsförmedlingen
 är en enskild verksamhet inom SWEA. Syftet är att ge besökande tillfälle att övernatta till en billig penning och en möjlighet att knyta nya kontakter mellan Sweor. Detta är en personlig service Sweorna emellan. SWEA International och dess lokalföreningar är inte ansvariga för någon del av denna förmedling.  SWEAs Rumsförmedling startades av Ann Faut i San Francisco och Maud Malmborg i Zürich.  Nu har vi föreningsrepresentanter på 57 orter runt om i världen!

Bli värdinna
Alla Sweor är välkomna att bli värdinnor för SWEAs rumsförmedling.  Vänd dig till kontaktpersonen i din lokalavdelning, som skickar dig ett formulär att fylla i.  När lokalavdelningen får en förfrågan från en SWEA-medlem som söker rum kommer du att bli kontaktad.

Bli kontaktperson
Kontaktpersonens uppgift är att samordna rumsförmedlingen på respektive ort. Hon tar emot intresseanmälningar från värdinnor i sin lokalavdelning och förmedlar kontakt med besökande SWEA-medlemmar som söker rum.
Om du vill vara kontaktperson, kontakta ordföranden i din avdelning och Ann Faut: annfaut(Replace this parenthesis with the @ sign)earthlink.net

Vad kostar det?
Värdinnan bestämmer själv beloppet som varierar mellan $20 – $60 per natt per person.

Vad ingår?
Sovrum, enkel frukost, tillfälle att tvätta och stryka, goda råd och upplysning om sevärdheter, shopping etc.

Ingår ej!
Transport till/från flygplats, bil, sightseeing etc. Naturligtvis kan överenskommelse göras, men det får värdinnan i så fall bestämma.

* Rumsförmedlingen är en service arrangerade av Sweor för Sweor. SWEA International Inc. bär inget ansvar i samband med detta. SWEAs enda uppgift är att här annonsera.